Agrohandel

handel miesem wołowym, wieprzowym i drobiowym

  • Zwiększ rozmiar czcionki
  • Domyślny  rozmiar czcionki
  • Zmniejsz rozmiar czcionki
Wieprzowina

Mięso wieprzowe - ceny netto

Lp Nazwa Cena (zł/kg)
1. Półtusze świeże z głową i nogą klasy R / U / E 6,20/6,40/6,60
2. Szynka z kością z golonką 7,40
3. karkówka z kością 9,20
4. schab z kością 10,40
5. łopatka z kością z golonką 5,60
6. boczek z kością 6,00 - 9,60
7. golonka przednia
6,20
8. boczek import Dania świeży symbol 1803
9. szynka bez kości mrożona

9,50

10. łopatka bez kości mrożona 9,00
11. schab bez kości mrożony 12,60
12. karkówka bez kości mrożona 10,60
13. wątroba wieprzowa 1,40
14 podgardle ze skórą / bez skóry 3,80/4,00
15 ozorki 11,20
16 głowy 1,40
17 skórki 1,80
18 serca 3,40
19 słonina bez skóry 2,60
20 tłuszcz drobny twardy 2,10
21 tłuszcz drobny miękki 1,60
22 smalec popularny w blokach
23 smalec wyborowy w blokach 3,20
24 smalec popularny paczkowany
25 smalec wyborowy paczkowany 3,60
26 mięso drobne klasy pierwszej 12,50
27 mięso drobne klasy drugiej 20 % tłuszczu 7,40
28 mięso drobne klasy trzeciej 9,20
29 mięso drobne klasy czwartej 3,60
30 Przodki wieprzowe z UE świeże symbol 1301 6,20
31 Półtusze świeże klasy E bez głowy , przedniej nogi ,  klasa E

6,80

32 boczek import Belgia/Holandia świeży bez kości

 

Poprawiony: wtorek, 28 października 2014 11:05